Melocakes van patissier Stephan Destrooper
Bij Spar vind je overheerlijke melocakes van ‘Choc you!’. Ze zijn van de hand van patissier Stephan Destrooper. Die bereidt ze ambachtelijk, van bodem tot vulling en chocoladelaagje. Dat moet je proeven!
Een verrukkelijke bodem voor hemelse melocakes
De bodem is een boterkoekje met pralinevulling omwikkeld met chocolade. Het laagje chocolade zorgt ervoor dat het koekje krokant blijft.
Een ongezien lekkere melocake-vulling
Italiaanse meringue, gemaakt door suikersiroop, wordt toegevoegd aan eiwit dat reeds aan het opkloppen is. Gelatine zorgt voor extra stevigheid en vanille geeft de gewenste smaak.
Een perfect chocoladelaagje voor de perfecte melocake
De melocakes worden ondergedompeld in getempereerde chocolade. Zo krijgen ze een mooi glanzend chocoladelaagje.
Welke smaak kies jij: fondant, melk of wit?
De melocakes zitten verpakt per 4 in een doosje en komen in drie verschillende smaken: fondant, melkchocolade en witte chocolade. Je vindt ze in de bakkerijafdeling van je Spar-winkel!