Bijgerecht recepten
Een lekker bijgerecht maakt je maaltijd compleet. Ontdek de bijgerecht recepten voor groenten, pasta, aardappelen, brood. Warm of koud. Met een bijgerecht kun je heel veel kanten uit. Aan jou om te kiezen wat er het best bij je hoofdgerecht past. Aan ideeën geen gebrek!
Snelle ingelegde rode en witte ui
Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room
Zonnebloemvlechtbrood
Mini focaccia met verschillende toppings
Tex-Mex hollandaisesaus
Koreaanse bulgogisaus
Whisky-appel smokeysaus
Noedelsalade met groene groenten en maïs
Tomaten met cottage cheese
Pesto van radijsblaadjes
Manakish met za’atar en kaas
Geroosterde zaden met honing
Salata Arabieh
Focaccia met citrus en rozemarijn, en citroenboter
Verse kroketten
Raclette-omelet
Aardappeltosti
Raclettepizza met spek en rode ui
Witlofkimchi
Red relish
Hartjesbrood met kruidenboter
Appelsientjes klaargemaakt in Mandarine Napoléon
Gegratineerde courgettes
Gevulde champignons
Wortelsalade met sinaasappel
Groentestoof
Trou Normand
Bzar - Emirati specerijenmengeling
Kuboos Arabi Platbrood
Gepekelde worcester kruidenchampignons
Escabèche van geroosterde wintergroentjes
Hofmeesterboter
Gewelde Jägermeisterrozijnen en walnoten
Gebakken peertjes met kastanjes en gesmolten geitenkaas
Gemarineerde druifjes met rozemarijn en sherryazijn
In honing geflambeerde banaan met tabasco en cacao crunch
In balsamico gekarameliseerde vijgen
Spiesje met falafel, gele paprika en halloumi met geroosterde paprikasausje
Smeuïge kipspiesjes met piri-pirikorst
Pompoenboter
Labneh met pistache en olijven
Warme Turkse broodjes
Gelei van appel en granaatappel
Pompoenbroodjes
Pikante Indiase wortelen
Zacuscă
Huisgemaakte passata
Gedroogde shiitakes
Huisgemaakte mayonaise
Geroosterde worteltjes met za’atar en tahinidressing
Gegrilde perziken met boontjes, hazelnoten en sinaasappel
Citroen-gembersiroop
Citroen-gembercurd
Empanadas met varkensgebraad
Fatteh
Hawawshi uit Alexandrië
Gepekelde citroen
Zuurkool
Marmelade van roze pompelmoes met kaneel en vanille
Mandarijn-citroenmarmelade
Bearnaisesaus
Bagna cauda (ansjovis in een warm bad)
Sinaasappelsaus
Satsebeli
Oosterse kokossaus
Knolseldersaus
Sriracha
Tahinsaus
Gegrilde broccolisalade met citroendressing
Bloemkool met rub van ras el hanout en tahintopping
Tomatensalade met framboos en dille
Gepofte zoete aardappelen met dukkah van amandelen
Gevulde zoete puntpaprika met broccolirijst, maïs en cheddar
Zoete aardappel met kerstomaat, feta en basilicumolie
Groentebrochettes
Tomatensalade met pittige ponzu
Tendon (tempura van groenten op rijst)
Gebakken oesterzwammen met sojalookboter
Salade van tomaat met aardbeien, geitenkaas en granité van tomaat
Groene kruidenmayonaise
Knolselderfrietjes met groene mayonaise
Griekse pastasalade met kerstomaat, olijven, basilicum, feta, artisjok en komkommer
Gelakte gegrilde jonge wortels met verse munt, koriander, limoen en komijn
Regenboogsalade
Witte bonen met geroosterde rode ui, kerstomaatjes & parmezaan
Wintersalade
Crumble van rode kool met appeltjes en tijm
Chutney van courgette
Marokkaanse worteltjessalade
Gekaramelliseerde ui en look
Gekaramelliseerde prei
Gekaramelliseerde aubergines
Spinaziesalade met avocado & rode ui
Lauwe zuiderse venkel- & aardappelsalade
Gegrilde courgette met salsa van komkommer & fijne boontjes
Wortelloofgremolata
Linzensalade met gekonfijte kerstomaatjes en blauwe bessen
Gevulde rode ui met couscous
Couscous met granaatappelpitten, sinaasappelen en pistachenoten
Tomaat-mozzarella met basilicum en zwarte olijven
Lauwe salade van venkel, rode ui en noten
Boontjes met sesamzaad
Gestoofde sla met pancetta coppata
Paddenstoelen met tomaat
Salade van venkel, boontjes en friseesalade met hazelnoten
Geroosterde bloemkool met jonge spinazie en kappertjes
Salade met bacondressing
Zuurkoolsalade met appel en noten
Warme lentegroenten
Groentegratin
Frisse witlofwaterkerssalade
Tomaten-salieboter
Zalm-dilleboter
Citroenmarmelade
Garnalenboter met dragon
Makreelsalade
Perzische worteljam
Frambozenjam zonder pectine
Cheesy cornbread
Zonnebloempittenbrood
Griekse salade
Eggs on a cloud
Verrassingsbrood in de vorm van een schildpad
Gegrilde venkel met pistachesalsa en granaatappel
Salade met yoghurtdressing en ovenaardappelen
Salade met gezouten granola
Tian provençal
Krokante amandelkoekjes met chocolade
Pastasalade met ansjovis en rauwe groenten
Met paddenstoelenrisotto gevulde rode uien
Rodekool met cranberry’s
Knolselder-aardappelgratin
Tian van groenten
Confituur van aardbei, rode biet en chocolade
Courgette met Italiaanse kruiden en geraspte kaas
Volkorenverdommeke
Muhammara (walnoten-paprikadip)
Pan de los muertos
Pittige rode uienjam
Salade van meloen en wortellinten
Huisgemaakte perenstroop geparfumeerd met kaneel
Ansjovispasta met radijsjes en hardgekookte eieren
Gemarineerde feta
Kastanjechampignons gevuld met knolselderijpuree
Opgelegde komkommer
Komkommersalade
Artisjok- en courgettestrüdel
Kerstsalade
Homemade Irish cream
Wodka espresso coffee cocktail
Kippenbouillon
Gemberlimoenthee
Zoetzuur van rode biet
Zelf pesto maken
Brioche
Appelgelei
Artisjokdip
Naan
Volkoren notenkaasbroodjes
Servettenknödel
Italiaanse panzanella
Rabarberconfituur met gember
Druivenconfituur
Frambozenconfituur
Aardappelsalade met kerstomaatjes
Mozzarella met broccoli en pistachenoten
Rastons al petote
Powerreep met gedroogde vruchten
Dukkah van pistache
Oosterse salade
Broodsticks
Salade met geroosterde bloemkool & paprika met hazelnoot en dukkah
Janssons frestelse (Janssons verleiding)
Amaretto - ricottaglaasjes
Cocktail waterkers d’Anvers
Hartige cake met olijven
In de ovengegaarde gekleurde wortelen met feta en zwarte olijvencrumble
Eenpansgerecht met mediterraanse mix
Kleurige couscoussalade
Kippenbouillon voor koninginnenhapje
Zoete uirondjes met spek en pittige srirachamayonaise
Salade met verrassende groenten
Guacamole
Groenteschotel uit de oven
Tomatensalade met aardbeien
Zoete en zoute opgeklopte boter
Huisbereide zalmsalade
Hartige granola
Pruimenketchup
Geroosterde krielpatatjes Italiaanse stijl
Fijne aardappelpuree
Kasteelaardappelen
Aardappelen in de oven met rozemarijn
Pont neuf aardappelen
Gekookte krielaardappelen met peterselie
Stoemp met broccoli, wortel, prei en paprika
Patatas bravas met chorizo
Gratin van aardappelvariëteiten
Krokante tijmaardappeltjes
Gevulde aardappelen
Aardappelmuffins
Fondantaardappelen
Zelfgemaakte kroketten
Chocopasta
Champignonspread
Lemon curd
Confituur van pruimen, nectarines, blauwe bessen en grappa
Homemade granola
Kikkererwtenfalafels
Tian van Provençaalse groenten
Hummus maison
Hasselback patatjes met kaas
Schorseneren schoonmaken
Zelfgemaakte tortilla’s
Gemarineerde rauwe zalm met aardappel in de schil in zoutkorst
Peertjes in rode wijn
Mexicaanse maïskolven
Hazelnotenpasta
Groenteconfituur van pompoen met appel en gember
Geroosterde pompoen en venkel met boschampignons
Geroosterde pompoen met mole verde
Pompoen-fetabrood
Witte wintersalade
Witlofconfituur
Gebakken witlof met aardappelblokjes, pitten, zaden en rozijnen
Stoemp met groene groenten
Groene asperges met eimimosa en ansjovisdressing
Groene asperges met zeezout en balsamico
Asperge- en avocadotartaar
Salade van geroosterde asperges & courgettes
Gegrilde aubergine met granaatappeldressing en pistache
Veenbessencompote
Aardappelpuree
Koriander en pindanotensalade
Gegrilde bloemkool met BBQ-saus
Mangosalsa
Regenboogsalade met sesamgemberdressing
Papas arrugadas con mojo verde
Pisto Manchego
Pittig gerookte eendenborst
Geroosterde zoete aardappels
Samfaina (pittige groenteschotel)
‘Smashed’ komkommer-sesamsalade met muntyoghurt
Bramenconfituur met witte chocolade
Speculaas
Groenten in de houtoven met stokbrood en kruidendressing
Knolseldercrème met gedroogde ham
Pasta met salie en citroen
Zelfgemaakte pasta met eieren
Pasta pesto
Lookbrood met parmezaan en verse kruiden
Wortelgratin met blauwe kaas
Asperges met Parmezaanse kaas
Kaasstengels
Tuiles van Parmigiano Reggiano
Gebakken prei met cheddar, peterselie en noten
Salade van komkommer met appel, meloen en feta
Druivenchutney met kaas en knäckebröd
Gevulde aardappel met gepofte look en Parmezaanse kaas
Curry van groenten (Sabzi)
Artisjok Barigoule
Desembrood met gedroogde vijgen en cashewnoten
Artisjok bereiden
Salade van artisjok, aardappeltjes en dragonvinaigrette
Aardappelchips
Hartige crumble
Geglaceerde broccolistelen
Sprankelende sorbet
Druivengelei
Gebakken rijst op z'n Japans (in de wok of op de teppanyakiplaat)
Italiaanse rijstsalade
Ovengebakken rijst met gekonfijte tomaten, look en dragon
Avocadodip met Griekse yoghurt
Witlofgratin met peer en spekjes
Gegrilde Provençaalse groenten
Salade van aardpeer
Tian met mozzarella en pesto
Frietjes van schorseneren
Stoemp van schorseneer met hazelnootboter
Kleurige groentebrochettes
Bloemkool op de BBQ met picada
Gegrilde aubergines met sojasausglazuur
Geroosterde krielaardappelen
Gegrilde groene asperges met Toscaans spek
Briochevlecht met 6 strengen
Breekbrood gevuld met tomaat & mozzarella
Rosbiefrolletjes
Roze pastadeeg met eieren
Groene pesto
Rode pesto
Kleurige frietjes
Groentebouillon
Kipnuggets
Focaccia met rozemarijn
Gegrild witlof met rozemarijn en balsamicoazijn
Aardappelgalette
Khubz saj (plat brood)
Brood met rode biet, feta en olijven
Stokbrood op een stok
Iers sodabrood met rozijnen, noten en pompoenzaden
Focaccia met kruiden
Kroonbrood met laurier
Iers sodabrood
Naanbrood met lookboter
Broodstreng met noten, dadels en vijgen
Focaccia met zongedroogde tomaatjes en olijven
Gebakken knolselder met wortel, witte selder en ansjovisolie
Sodabrood met karnemelk
Focaccia met kerstomaatjes en rozemarijn
Gegrilde groenten
Gegrilde tomaten met look & munt
Kleurrijke tomatensalade
Confituur van puntpaprika’s, tomaat en chili
Italiaans kruidenlookbrood met burrata
Chimichurri
Gegrilde, pittige maïskolven met fetakruidensaus
Steenvruchtensalade met kerstomaatjes en balsamicocrème
Eetbaar tuintje
Zuurdesemstarter
Vikingtartaar
Gratin dauphinois
Marokkaanse wortelsalade
Garden focaccia
Bladerdeeg
Uiensaus
Verse tomatensaus
Kruimeldeeg (zoet)
Kruimeldeeg (hartig)
Parelcouscoussalade met tomaten en verse kruiden
Geroosterde maïs met kokos, citroengras en pilipili
Groene koolsalade met gemarineerde tofu en chimichurri
Slaatje van knolselder, appel, walnoot en knolseldercrème
Tian van wintergroenten met parelcouscous en dragonpesto
Gemarineerde rode kool en rode biet met granaatappel
Pannetje met scampi’s, zwarte pens en curry-kokosroom
Pastinaakfrietjes met avocadomayonaise
Kimchi van Chinese kool
Spitskool met bouillon en cashewnoten
Pastinaak en zoete aardappelfrietjes in bierbeslag met pikant tomatensausje
Luipaardbrood
Breekbrood gevuld met blauwe kaas
Hasselback-aubergine
Gepaneerde oesterzwammen
Papas arrugadas con mojo rojo
Groente- en aardappelbrochettes
Champignons met blauwe kaas en tijm
Ratatouille in papillot
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Papas arrugadas con mojo rojo
Groente- en aardappelbrochettes
Champignons met blauwe kaas en tijm
Ratatouille in papillot
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Champignons met blauwe kaas en tijm
Ratatouille in papillot
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Groente- en aardappelbrochettes
Champignons met blauwe kaas en tijm
Ratatouille in papillot
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Ratatouille in papillot
Brochette met kerstomaatjes en basilicum
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Aardappelbrood met tijm en rozemarijn
Kippensalade van gebraden kip met Fleur de Fagne
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven