noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Toplaag
Klop de slagroom op met het vanille-extract en de suiker.
-
Hak de verschillende noten grof.
-
Verwarm de melk en los de suiker erin op.
-
Verwarm de grill voor.
-
Scheur de croissants in stukken en schik ½ in een ovenschaal, overgiet met de melk en bestrooi met ½ van de noten, kokos en rozijnen. Vul verder met de rest van de stukjes croissant en bestrooi met de rest van de noten.
-
Strijk de room erover en zet enkele min onder een hete grill.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven