Recepten met kabeljauw

Het kabeljauwhaasje is een populaire vis die ideaal is om zonder vel te bakken in de pan of in de oven. Wil je eens wat anders dan het klassieke kabeljauwhaasje met prei? Snuister dan even verder in onze smakelijke recepten. 

 

kabeljauw-in-de-oven.jpg

Kabeljauw in de oven bakken

Door de kabeljauw voor het bakken te bekleden met een velletje bakpapier ingesmeerd met boter, voorkom je dat de vis uitdroogt.

Probeer dit trucje eens met ons recept voor kabeljauw met koolrabischubben. Op deze manier krijgt de vis, zelfs zonder vel, nog steeds een leuk patroon.

Wanneer kan ik best kabeljauw eten?

Het beste seizoen om van onze wild gevangen kabeljauw te genieten is van juni tot en met december

Wil je kabeljauw combineren met een lekkere seizoensgroenten? Dankzij onze seizoenskalender ontdek je in 1-2-3 de toppers van elk seizoen!

seizoenskalender