Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de dille en meng met komijn, Griekse yoghurt, broodkruim en ei onder het gehakt. Rol hiervan kleine gehaktballetjes.
-
Bak de gehaktballetjes aan beide kanten bruin in boter. Kruid met peper en zout.
-
Blus met 1 dl water en voeg de confituur en de room toe. Kruid nogmaals.
-
Laat de saus indikken en de balletjes garen zonder deksel.
-
Dik de saus eventueel nog met roux.
-
Werk af met een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven