Schaaldieren , Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij een plak van de bovenkant van het brood zodat het brood overal even hoog is. Snij de zijkant bij tot een mooi ronde vorm.
-
Snij het brood horizontaal in 3 gelijke plakken. Snij ½ kropsla fijn.
-
Schil de komkommer en wortel. Spoel de radijsjes. Snij de komkommer, wortel en radijsjes in flinterdunne plakjes.
-
Kook de kwarteleitjes, laat afkoelen en pel ze.
-
Mix de makreel samen met de room, mayonaise en dille. Breng op smaak met peper en zout.
-
Mix de roomkaas met de zure room en breng op smaak met peper en zout.
-
Mix de suiker met de 2 soorten mosterd. Voeg de olie scheutje per scheutje toe tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg de bodem van het brood op een serveerschaal. Bevochtig met een weinig water en bestrijk met de makreelmousse. Dek af met plakjes komkommer en bestrooi met geraspte surimi.
-
Leg de volgende snee brood erop, bevochtig met weinig water en bestrijk met boter. Dek af met plakjes gerookte zalm en bestrijk met de zoete mosterdsaus. Verdeel de fijngesneden sla erover. Leg de laatste snee brood erbovenop en bevochtig met mineraalwater. Druk goed aan. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten met het roomkaasmengsel.
-
Garneer de zijkant en bovenkant met verse kruiden, gekookte kwarteleitjes, tomaatjes, komkommer, radijsjes, wortel, roze garnalen, gerookte heilbot en zalm.
-
Tip: laat minstens 1 uur in de koelkast rusten voor het serveren, zo raakt het brood goed doordrongen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven