Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de paprika’s in 2, verwijder de zaadjes en snij vervolgens in stukjes. Pel de ui en snipper fijn. Snij de helft van de courgette en aubergine in schuine dunne plakjes en snij de rest in kleine blokjes.
-
Verhit een scheut olijfolie in een braadpan. Kruid de plakjes aubergine en courgette met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bak ze aan beide zijden goudbruin en krokant in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Verhit een scheut olie in een ruime pan en fruit hierin de uisnippers. Voeg de paprikablokjes toe en laat even stoven. Voeg dan de courgette- en aubergineblokjes toe. Overgiet met de passata. Breng op smaak met peper, zout, Italiaanse kruiden en paprikapoeder. Laat op een laag vuur 15 minuten pruttelen.
-
Vul de ovenschotel met een laag groentesaus. Bestrooi met wat gemalen kaas en leg er een laag gebakken aubergines op. Schep opnieuw een laagje saus, bestrooi met gemalen kaas en leg er een laagje gebakken courgettes op. Schep de rest van de saus en de rest van de gemalen kaas erover. Bedek met de rest van de gebakken plakjes courgette en aubergine.
-
Trek de mozzarella in stukjes en strooi over de groenteplakjes.
-
Plaats 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven