Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgette en aubergine en snij in gelijke blokjes. Spoel de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snij eveneens in gelijke stukjes.
-
Verwijder het buitenste velletje van de kikkererwten.
-
Zet de tajine op het vuur en laat een bodempje olijfolie opwarmen.
-
Kruid de lamskoteletjes aan beide kanten goed met de ras el hanoutkruiden.
-
Bak het vlees aan alle kanten goed aan in de warme olijfolie. Kruid extra bij met de kruiden.
-
Zet het deksel op de tajine en laat nog wat verder garen.
-
Voeg de groentestukjes, mange-tout en takje rozemarijn toe. Besprenkel met wat extra olijfolie, kruid met de ras el hanout en voeg een klein glas lauw water toe.
-
Zet het deksel op de tajine en laat 15 min verder garen.
-
Kook ondertussen de couscous in kokend water zoals aangegeven op de verpakking. Eenmaal gekookt, haal uit de zakjes en roer los met een vork. Meng er wat klontjes boter onder, anders zal de couscous te veel kleven.
-
Voeg de kerstomaatjes na 15 min toe aan de tajine. Laat verder garen tot de tomaatjes openbarsten.
-
Schep een ruime portie couscous in een diep bord en verdeel de tajine erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven