Zoeteaardappelgratin met gember, koriander en kokosroom
sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en look en snipper fijn. Schil de gember en hak fijn.
-
Hou enkele korianderblaadjes apart voor de garnering en snij de rest van blaadjes en steeltjes grof.
-
Snij ½ à 1 chilipeper in stukjes.
-
Rasp de zeste van 1 limoen en hou opzij.
-
Doe de kokosroom, koriander, gember, chilipeper, sojasaus, look en sjalot in de blender en mix glad. Breng op smaak met limoensap.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de zoete aardappelen, snij ze met de mandoline in fijne plakjes en doe ze in een kom.
-
Overgiet met de kokosmengeling en schep door elkaar.
-
Giet in een ovenschaal en verdeel de plakjes gelijkmatig over de schotel.
-
Bak goudbruin en gaar in 50 min.
-
Snij de lente-ui en de rest van de chilipepers fijn en strooi samen met de korianderblaadjes en limoenzeste over de schotel vlak voor het serveren.
-
Garneer met dotjes kokosroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven