Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Suikersiroop
Doe alle ingrediënten in een sauspan en breng aan de kook terwijl je voortdurend roert met een garde. Zet het vuur lager, laat 5 min sudderen en haal van het vuur.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
-
Vingers
Scheur de mozzarella in stukjes en meng met de ricotta en kardemom.
-
Knip 20 rechte stroken van het brickdeeg. Leg onderaan in het midden een koffielepel vulling. Vouw de 2 flapjes er naar boven over en rol het deeg verder op.
-
Vul een pot met een laag olie en leg de deegvingers in de koude olie. Zet het vuur hoog en laat de vingers aan alle zijden kleuren.
-
Laat uitlekken op keukenpapier. Schik op een schotel en schenk de suikersiroop erover.
-
Werk af met pijnboompitten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven