Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Suikersiroop

    Doe alle ingrediënten in een sauspan en breng aan de kook terwijl je voortdurend roert met een garde. Zet het vuur lager, laat 5 min sudderen en haal van het vuur.

  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.

  3. Vingers

    Scheur de mozzarella in stukjes en meng met de ricotta en kardemom.

  4. Knip 20 rechte stroken van het brickdeeg. Leg onderaan in het midden een koffielepel vulling. Vouw de 2 flapjes er naar boven over en rol het deeg verder op.

  5. Vul een pot met een laag olie en leg de deegvingers in de koude olie. Zet het vuur hoog en laat de vingers aan alle zijden kleuren.

  6. Laat uitlekken op keukenpapier. Schik op een schotel en schenk de suikersiroop erover.

  7. Werk af met pijnboompitten en serveer.