Wortelsoep met oranjebloesem en hummustoast
Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en hak grof. Pel en pers de look. Hak de chilipeper fijn.
-
Schil de wortelen en snij in stukken. Schil en rasp de gember.
-
Verhit een scheut olijfolie in een ruime pot en stoof de uien, wortel, gember, look en chilipeper aan. Kruid met koriander, ras-el-hanout, komijn, versgemalen zwarte peper en zeezout en laat meestoven.
-
Overgiet met bouillon en breng aan de kook. Laat 20 min pruttelen en mix fijn.
-
Snij de korst van het brood en snij in balkjes. Toast deze krokant goudbruin, bestrijk met hummus en werk af met een druppel olijfolie en za’atar.
-
Serveer de soep in voorverwarmde kommen en breng op smaak met enkele druppels oranjebloesemwater en een streepje room.
-
Schik de hummustoast ernaast en werk af met plukjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven