Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de koolbladeren van zowel de witte als rode kool. Blancheer beetgaar in kokend water. Verfris direct in ijswater, haal uit en dep droog.
-
Spoel de bladpeterselie, dep droog, pluk de blaadjes en snipper fijn.
-
Meng het gehakt met de eidooiers, bladpeterselie, mosterd, ketchup en paneermeel.
-
Boter een ronde diepe vorm in met boter.
-
Schik de rode koolbladeren in de kom en verdeel een deel van het gehakt hierop. Schik enkele witte koolbladeren op het gehakt. Herhaal dit tot de vorm volledig is gevuld, druk goed aan.
-
Dek de vorm af met een bord of deksel. Bak deze kooltaart met vorm 1 u in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Draai de taart om en serveer warm met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven