Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de linzen in licht gezouten water gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de ui en de look glazig. Laat de spaghettigroenten en pilipili 2 min meebakken.
-
Blus met de gepelde tomaten en 200 ml water. Breng aan de kook. Plet de tomaten wat fijn met een vork. Laat 30 min sudderen onder deksel.
-
Voeg de gegaarde en uitgelekte linzen toe. Laat nog 10 min sudderen zonder deksel.
-
Snipper de basilicum fijn en roer door de saus. Kruid met zout.
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
-
Smelt de boter in een sauspan. Roer de bloem erdoor. Klop de melk er straalsgewijs door en breng aan de kook. Laat 2 min al roerend sudderen.
-
Roer 60 g Parmezaanse kaas en de spinazie erdoor. Kruid met zwarte peper.
-
Bouw de lasagne op in een ovenschotel. Begin met een laagje linzenragout. Bedek met lasagnevellen. Werk afwisselend verder tot de ragout is opgewerkt. Eindig met de bechamelsaus en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas.
-
Zet 20 min in de oven op 170°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven