Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Snij de aubergines in 2 en wrijf in met olijfolie. Pel de look, snij fijn en strooi erover. Kruid met peper en zout. Zet de aubergines 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.

  3. Pel de sjalot en snij fijn. Haal de gare aubergines uit de oven en lepel het vruchtvlees eruit. Snij fijn en meng met de sjalotsnippers.

  4. Pluk de muntblaadjes en snij fijn. Meng onder de auberginekaviaar.

  5. Bak de veggie wokreepjes in een pan met een scheut olijfolie.

  6. Rooster de broodjes in de broodrooster en snij open. Verdeel de auberginekaviaar en gebakken wokreepjes in de pita’s. Werk af met wat jonge scheutjes.

  7. Hak de walnoten fijn en strooi over de vulling.