Turkse broodjes met spruitjes en smeuïge feta
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de spruiten en de prei. Halveer de spruitjes en snij het wit van de prei in 2 cm schuine stukken.
-
Pel de ui en snij in partjes.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik de groenten in 1 laag in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met gerookt paprikapoeder, zout en pilipili. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Schep door elkaar. Verdeel er takjes tijm en verbrokkel er feta over en zet nog 20 min in de oven tot de spruiten gaar zijn en licht beginnen te kleuren.
-
Schep door elkaar en breng verder op smaak met citroensap, fleur de sel en pilipili.
-
Verwarm de broodjes en vul ze. Werk af met een lepel Griekse yoghurt en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven