Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenmengeling: meng komijnpoeder, pilipili, bruine kandijsuiker, country potatoeskruiden, gerookt paprikapoeder en 1 kl zout.
-
Masseer de kippenblokjes met de kruidenmengeling en laat vervolgens 1 nacht in de koelkast marineren.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Pel de look en pers fijn. Snipper de bieslook, platte peterselie en munt fijn.
-
Meng de look met de Griekse yoghurt, munt, bieslook, peterselie en Griekse olijfolie. Kruid met zwarte peper, zout en enkele druppels citroensap.
-
Verhit wat arachideolie in een wok.
-
Haal de kippenblokjes uit de marinade en bak ze krokant.
-
Bevochtig het Turks brood lichtjes met water en bak 5 à 8 min in het midden van de oven.
-
Snij het brood in 4 en beleg elk deel met kippenblokjes, rauwkost en schijfjes tomaat.
-
Lepel de Griekse yoghurt erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven