noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng ½ koffielepel zout met het kaneelpoeder en kruid met versgemalen zwarte peper. Wentel de stukken vlees hierin en leg ze in de tajine.
-
Week de saffraandraadjes in 5 cl warm water en laat ze trekken.
-
Voeg de boter, olie, ui, looksnippers en het saffraanwater bij het vlees. Plaats de tajine op een middelhoog vuur tot ze goed warm is. Besprenkel met 15 cl water en dek af. Draai het vuur lager en laat de tajine 1 uur op een zacht vuurtje sudderen.
-
Laat de gedroogde vruchten wellen in warm water met de kaneelstokjes.
-
Voeg de vruchten na 1 uur samen met wat weekwater toe aan de tajine. Dek af en laat nog 10 minuten stoven.
-
Werk af met geroosterde amandelschilfers en serveer met couscous.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven