Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look. Reinig het vlees. Doe de look en het kalfsvlees in een pan of in het onderste gedeelte van een couscouspan en gaar in Solo vloeibaar.
-
Voeg daarna de gember, saffraan, paprikapoeder en peper toe.
-
Bestrooi licht met zout, voeg een kleine hoeveelheid water toe en breng zachtjes aan de kook. Dek af en laat ongeveer 45 minuten op laag vuur staan. Roer af en toe.
-
Bereid de groenten. Schil de wortelen, uien en rapen. Verwijder de taaie buitenste bladeren van de artisjokken, snij de staart en de uiteinden van de bladeren. Was alle groenten met koud water.
-
Spoel de gekonfijte citroen, verwijder het vruchtvlees en snij de schil in reepjes.
-
Haal het kalfsvlees uit de pan met een schuimspaan en vervang het met artisjokken. Kook 15 minuten, voeg dan de andere groenten, gekonfijte citroen, sausketeltje natuur en koriander toe.
-
Kook nogmaals gedurende 10 à 15 minuten tot alle groenten gaar zijn. Na het koken moet de saus glad zijn. Voeg er een beetje water bij en laat het verdampen indien nodig.
-
Leg het kalfsvlees terug in de pan en verwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven