noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrooi het konijn met olijfolie en saffraan. Laat 15 min marineren.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Schil de wortel. Snij de wortel en courgette in halve plakjes.
-
Verhit olijfolie in de tajine en bak het konijn goudbruin aan alle zijden.
-
Leg de ui, wortel, chilipeper en gember erop.
-
Bestrooi met ras el hanout en kaneel.
-
Bevochtig met 200 ml water en laat afgedekt 1 u 30 min rustig stoven op een zacht vuur.
-
Snij de gedroogde abrikozen in 2.
-
Leg ze samen met de courgette, honing en cashewnoten in de tajine en laat afgedekt nog 15 min stoven.
-
Laat zonder deksel nog 10 min inkoken.
-
Kruid met cayennepeper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven