Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s en de courgette in gelijke blokjes.
-
Verwarm een scheut olie in een tajine en stoof de uisnippers aan.
-
Roer de tomatenpuree en ras el hanout erdoor en laat even bakken.
-
Voeg de groenteblokjes toe. Kruid met zout en peper en dek de tajine af.
-
Laat beetgaar stoven.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.
-
Schik de kabeljauwcrumble op de groenten.
-
Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met olijfringetjes en bestrooi met bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven