Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de groentebouillon aan de kook. Doe de couscous in een kom en giet de warme bouillon erover. Laat afgedekt wellen zoals aangegeven op de verpakking. Maak de couscous los met een vork.
-
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in blokjes. Ontpit de tomaten en snij eveneens in blokjes.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Meng het citroensap met de zeste en een scheut olijfolie. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Pluk de blaadjes van de platte peterselie en munt; hak beide fijn. Hou enkele blaadjes over ter versiering.
-
Meng de couscous met de komkommer, tomaten en rode ui.
-
Breng op smaak met het citroensapmengsel. Meng als laatste de fijngehakte kruiden eronder.
-
Doe de tabouleh in kommetjes en werk af met enkele blaadjes peterselie en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven