Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het harde donkergroene gedeelte van de prei. Snij de rest van de prei in ringetjes. Spoel grondig.
-
Snij de stengels van de waterkers en hak ze grof. Hou de blaadjes waterkers apart.
-
Verwarm de olie en stoof hierin de preiringen zonder ze te laten kleuren. Bestrooi ze met bloem als ze zacht zijn. Roer met een houten lepel en voeg beetje bij beetje de groentebouillon toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Breng aan de kook.
-
Laat 10 minuten doorkoken en voeg dan de waterkerssteeltjes toe. Laat nogmaals 5 minuten koken. Haal van het vuur en voeg van de blaadjes toe. Blend fijn en breng verder op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de rivierkreeftjes over de kommen. Giet de hete soep erop en werk af met de rest van de blaadjes waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven