Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in kleine stukjes. Stoof ze aan in wat olie. Kruid met peper en zout. Laat ze afkoelen.
-
Gaar de risottorijst zoals aangeven op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Meng de champignons, 4 eetlepels gefrituurde uitjes en de koude risottorijst onder elkaar. Het mag wat plakken. Maak bolletjes ter grootte van een trostomaatje.
-
Klop de eiwitten goed los. Wentel de risottobolletjes in een weinig bloem, daarna in het eiwit en rol als laatste door de panko.
-
Druk mooi aan en vorm een mooi rond kroketje.
-
Schik de gourmetsalade op een bord. Vul een schaaltje met de chilisaus en plaats in het midden van het bord.
-
Frituur de risottokroketjes in een frietketel op 185°C gedurende ± 5 minuten tot ze mooi goudbruin van kleur zijn.
-
Schik ze op de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven