Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de slagroom met de bloemsuiker op. Bewaar in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Kleur de amandelschilfers in een hete pan zonder vetstof. Haal ze uit de hete pan en bestrooi met wat bloemsuiker.
-
Kook de suiker en het water op met de kaneelstok, vanillestok en steranijs.
-
Verwijder de volledige schil met het wit van de sinaasappels (= peler à vif). Snij de sinaasappels in fijne schijfjes.
-
Schik de schijfjes op het bord en overgiet met de lauwe suikersiroop.
-
Werk de sinaasappels af met de slagroom en de amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven