Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, snij middendoor en in fijne schijven.
-
Pel de look en snij in flinterdunne plakjes.
-
Snij de pruimtomaten in kleine blokjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Verhit 3 el olie in een wok op een matig vuur. Stoof de uienringen en rode paprikareepjes zacht.
-
Voeg de lookplakjes toe en roer er komijnpoeder en harissa door.
-
Voeg de tomatenstukjes en verse tomaten toe. Kruid met zwarte peper en zout. Laat op een zacht vuur stoven tot de saus indikt.
-
Bak intussen de merguezworstjes goudbruin en gaar in olijfolie.
-
Schik de merguezworstjes op de shakshuka en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven