Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Smaak af met peper, zout en zeste van citroen.
-
Pel de sjalotten en snij fijn. Snipper de bieslook en dille fijn. Snij de citroen in schijfjes en vervolgens in kleine puntjes.
-
Snij de zalmfilet in fijne blokjes. Kruid met peper en zout. Meng de sjalotten, dille, bieslook, olijfolie en sap van ½ citroen eronder.
-
Leg de uitsteekvorm op een velletje plasticfolie.
-
Snij de avocado’s in twee, verwijder de pit en schil. Snij fijne plakjes van de avocado’s en leg deze cirkelgewijs in de uitsteekvorm.
-
Vul verder met de tartaar van zalm. Druk stevig aan.
-
Zet de uitsteekvorm op het bord, met de avocado aan de bovenzijde. Verwijder de plasticfolie voorzichtig. Verwijder de uitsteekvorm.
-
Werk af met plukjes dille, stukjes citroen en een lepeltje mierikswortelzalf.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven