Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller.
-
Schil de koolrabi en snij in dikke repen.
-
Snij de voorgekookte bieten in dikke reepjes.
-
Haal het kontje van het witlof en trek de blaadjes los. Snij de blaadjes in de lengte in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap tegen verkleuring.
-
Snij de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi met suiker en overgiet met azijn. Laat 15 min marineren in de koelkast.
-
Klop de yoghurt wat los, kruid met peper en zout en meng met de fijngesneden dille.
-
Verdeel de groenten, aardappelen en rolmops over een grote schaal.
-
Serveer de salade met de yoghurtsaus en een paar takjes verse dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven