Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Dep de scampi’s droog met keukenpapier. Snij in fijne stukjes en doe in een mengkom.

  2. Pel de sjalot en snij fijn. Pluk de dille en hak fijn. Meng beide ingrediënten onder de scampi’s. Kruid met peper en fleur de sel en de zeste van limoen.

  3. Snij de limoen in 2 en breng met het sap nog extra op smaak.

  4. Snij de minikomkommers in schijfjes.

  5. Snij de appel in fijne blokjes en breng op smaak met limoensap, peper en zout.

  6. Dresseer de scampitartaar op een bord en schik de komkommer en appel erop.

  7. Snij de radijsjes in plakjes en dresseer op het bord.

  8. Werk af met nog enkele takjes dille en scheutjes.