Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardperen en snij ze in julienne. Leg de staafjes in water met de helft van het limoensap, om verkleuren tegen te gaan.
-
Klop de rest van het limoensap samen met de mosterd, de azijn en 6 eetlepels van de olijfolie tot een gebonden vinaigrette. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de korsten van het brood en vervolgens in blokjes. Bak deze goudbruin en krokant in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Laat de aardperen uitlekken. Schep de dressing en peterselie erdoor. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten en croutons. Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven