Rolmops met zoetzure radijsjes en mosterdplattekaas op pumpernickelbrood
Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
De dag voordien
Snij het groen van de radijsjes, spoel ze en hou enkele radijsjes apart. Snij de rest van de radijsjes in 4. Kook de suiker, de frambozenazijn, het water en een snuifje zout op en giet dit heet over de radijsjes. Zet in de koelkast en laat ze gedurende minstens 1 nacht trekken. De radijsjes zijn egaal roze en zoetzuur geworden.
-
’s Anderendaags
Meng de mosterd en honing met de plattekaas. Kruid met peper en zout. Pluk de dille, snij fijn en meng onder de plattekaas.
-
Haal de rolmopsen uit de bokaal, snij in kleinere stukken en dep droog op keukenpapier.
-
Snij de radijsjes die je apart hebt gehouden in fijne schijfjes.
-
Smeer een dikke laag mosterdplattekaas op het pumpernickelbrood.
-
Schik de rolmops erop en werk af met de 2 soorten radijsjes en wat roze peperbollen. Snij de tuinkers af en schik naast de toast. Snij de citroen in 2 en vervolgens in fijne plakjes en serveer enkele plakjes citroen op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven