Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de dressingingrediënten (citroensap, olijfolie en mosterd) in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de gekookte bietjes in partjes. Rooster de walnoten in een warme koekenpan zonder vetstof.
-
Hak de bladpeterselie grof. Doe dit samen met de spinazieblaadjes in een kom. Schep de helft van de dressing erdoor.
-
Schik de salade over 4 borden en verdeel de bietjes en verbrokkelde geitenkaas erover. Besprenkel met de rest van de dressing en werk af met de geroosterde walnoten.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven