noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zeef de bloem met het bakpoeder boven een grote kom. Voeg de suiker, de yoghurt, 1 eetlepel olie en het zout toe. Voeg het lauw water toe en meng tot een zacht deeg. Kneed goed tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in 6 stukken, rol er bolletjes van en bestrijk ze met olie. Laat 2 uur rusten onder een doek.
-
Pel de look en snipper fijn. Smelt de geklaarde boter en roer de looksnippers erdoor.
-
Salsa: doe de ingrediënten voor de pistachesalsa in de blender en mix tot een gladde pasta. Voeg, indien te dik, wat water toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Gegrilde groenten: snij de courgette in plakjes. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen. Pel de ui en snij in partjes. Leg de groenten door elkaar op een bakplaat.
-
Besprenkel de groenten met olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Zet onder een hete grill en laat garen; schep regelmatig om.
-
Verwarm de oven voor op 250°C samen met een bakplaat.
-
Rol de deegbolletjes dun uit op een met bloem bestoven werkblad en smeer in met gesmolten geklaarde boter.
-
Smeer de bakplaat in met olie en leg het brood op de hete bakplaat.
-
Plaats bovenaan in de oven tot de broden opblazen en goudbruin kleuren.
-
Serveer onmiddellijk met de gegrilde groenten en pistachesalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven