Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de specerijen grof en verpak ze in een stukje neteldoek, bind stevig vast met keukentouw.
-
Schil en rasp de wortelen.
-
Doe de wortelen samen met het citrussap, zeste, kardemompeulen, suiker, specerijenzakje en saffraan in een brede pot. Breng aan de kook onder voortdurend roeren.
-
Als het mengsel borrelt, terwijl je aan het roeren bent, laat nog 4 min doorkoken.
-
Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige schone doek.
-
Vul de bokalen met behulp van een pollepel of maatbeker tot de rand. Sluit onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai ze om. Laat zo 5 min staan om ze luchtledig te maken.
-
Tip: je vindt kardemom in oosterse winkels. Eventueel kan je het vervangen door gember.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven