Pavé Nordic met roze garnaal en dille
Dit Scandinavisch geïnspireerd brood heeft een compact en smeuïg kruim. Het wordt gemaakt met zuurdesem en verschillende soorten meel en zaden.
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou enkele takjes verse dille apart en snij de rest fijn.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Doe de garnalen in een kom en meng met de uisnippers, de fijngesneden dille, de olijfolie, de zure room, het citroensap en de zeste. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout en schep voorzichtig door elkaar. Zet koud en laat rusten.
-
Snij 4 dikke sneden van het brood.
-
Verdeel de garnalen over het brood. Werk af met een takje dille en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven