Schaaldieren , Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de parelcouscous kort aan in olie.
-
Voeg de bouillon toe en gaar onder deksel op een zacht vuurtje gedurende 10 min.
-
Laat afkoelen.
-
Schil de mango en mix ¼ mango met 2 el mayonaise en het sap van 1 sinaasappel glad. Meng door de couscous.
-
Marinade: meng de sambal oelek met de honing en olie.
-
Pel de scampi’s en marineer in de marinade.
-
Bak de scampi’s op de barbecue of in een grillpan. Voeg limoensap toe naar smaak.
-
Kook water en blancheer de peultjes en broccolini er kort in.
-
Giet af en laat direct ‘schrikken’ in koud water.
-
Versnij de lente-uitjes, sojascheuten, mango en sinaasappel.
-
Hak de pinda’s wat kleiner.
-
Schik de groenten en scampi’s in de kommetjes op de parelcouscous. Werk af met de mayonaise, pinda’s en bicky uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven