Papillot met gevulde zoete puntpaprika

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika’s in de lengte middendoor. Snij de lente-uien in fijne ringen en de kerstomaten in plakjes. Snij de courgette in fijne plakjes.

  2. Laat de kikkererwten uitlekken.

  3. Leg telkens 2 paprikahelften op een vel aluminiumfolie en verdeel de spinazieblaadjes erover. Druk aan en schik de courgetteplakjes, kikkererwten en lente-ui erop. Verkruimel de feta erover en kruid met peper, zout, oregano en pilipili.

  4. Schik de tomatenplakjes erbovenop en bestrooi met zeste van citroen. Druppel wat olijfolie erover en vouw de papillot toe.

  5. Leg de papillotten 20 min op een hete BBQ onder deksel.

  6. Open de pakketjes en werk af met basilicumblaadjes en toefjes pesto.