Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de bosvruchten in een kom en bestrooi met de helft van de suiker. Laat rusten.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Giet een scheutje room in een klein pannetje en verwarm. Los de geweekte gelatineblaadjes erin op. Roer de rest van de suiker erdoor tot alles opgelost is.
-
Voeg de warme room bij de koude room en meng goed. Giet de room over de yoghurt en schep goed door elkaar.
-
Verdeel de bessen over de bodem van 6 glazen en schenk de panna cotta erover. Plaats minstens 5 uur op een koele plaats.
-
Werk af met vers geschaafd zoethout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven