Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-uien en het vruchtvlees van de rode chilipeper fijn en zet opzij.
-
Vulling
Pel de ui en look, snipper fijn en stoof zacht in olijfolie. Laat afkoelen.
-
Snij het vruchtvlees van de groene chilipeper fijn. Snij de verse koriander fijn. Kneed samen met gemalen komijn, gemalen koriander, ui, look, 1 kl zout en zwarte peper door het vlees. Klop het ei los en schep erdoor.
-
Snij het brickdeeg in brede gelijke stroken. Leg 2 stroken op elkaar in de vorm van een kruis en leg het vleesmengsel in het midden op de 2 overlappende stroken.
-
Vouw de flapjes afwisselend dicht tot een pakketje.
-
Verwarm de olie en frituur de pakketjes goudbruin en gaar.
-
Serveer met lente-ui en chilipeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven