sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de geweekte bonen af en spoel in een zeef onder koud water.
-
Pel de look en ui. Snij de ui in Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de chilipeper.
-
Breng de bonen aan de kook in 6 dl water met de salieblaadjes, chilipeper, look en ui. Laat ± 1 u koken tot de bonen botermals zijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Giet de bonen af, maar bewaar het kookvocht. Hou 2 el gegaarde bonen apart.
-
Doe de rest van de bonen in een hakmolen met de platte peterselie, tahin en extra vierge olijfolie.
-
Voeg 40 ml kookvocht toe en mix tot een fijne hummus.
-
Kruid de hummus met cayennepeper en zout. Breng op smaak met limoensap.
-
Werk af met de apart gehouden witte bonen en besprenkel met wat extra olijfolie.
-
Serveer met gebakken falafels op gegrild pitabrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven