noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Snij de kipfilets in dobbelstenen.
-
Verwarm de olijfolie in een kookpot op een zacht vuur. Voeg de uien, kip en kruiden toe.
-
Laat ± 10 min garen en roer regelmatig.
-
Voeg de ghee, de fijngesnipperde koriander en het kruidentuiltje toe. Giet het glas water erbij. Kruid met zout.
-
Zet het deksel op de pot en laat zachtjes stoven tot de kip gaar is.
-
Verwijder het kruidentuiltje en laat de saus verder indikken tot de ui de consistentie van compote krijgt.
-
Stoom ondertussen de vermicelli. Meng de boter onder de gestoomde vermicelli.
-
Gril de amandelen en laat afkoelen.
-
Schik van de vermicelli op een grote schotel. Verdeel de kip met ui erover.
-
Verdeel de rest van de vermicelli erover en garneer met de amandelen, bloemsuiker en kaneelpoeder. Werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven