Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de worteltjes en snij ze in fijne plakjes.
-
Stoof de worteltjes aan in olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg er een scheutje water aan toe. Laat even doorkoken tot ze knapperig gaar zijn en laat afkoelen.
-
Was de druifjes. Snij de pijpajuin in ringetjes.
-
Meng 3 eetlepels olijfolie met het citroensap. Roer er de koriander en komijn door en breng op smaak met peper en zout.
-
Schep de druifjes samen met de pijpajuin en de verse kruiden door de afgekoelde worteltjes. Besprenkel met de dressing en verkruimel er de chili over. Serveer koel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven