Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de olijven grof.
-
Snij de muntblaadjes fijn.
-
Schil de wortelen, halveer ze in de lengte en snij in balkjes van 5 cm.
-
Kook ze in licht gezouten water beetgaar en giet af.
-
Schep de olijfolie, kaneel, komijn en olijven door de wortels. Pel de teentjes look en pers ze erboven uit.
-
Snij de partjes van de sinaasappels van tussen de witte vliesjes uit (= peler à vif) en knijp met je hand boven de wortels het sap uit de rest.
-
Schep de sinaasappelpartjes erdoor. Kruid met peper en zout en bestrooi met verse munt.
-
Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven