Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Fruit de uien in olie, voeg de selderstukjes toe en roerbak tot ze zacht zijn.
-
Roer het komijnpoeder erdoor en zet het vuur hoger.
-
Giet de bouillon erbij en voeg de tomatenstukjes en kikkererwten toe. Kruid met wat versgemalen zwarte peper en breng aan de kook.
-
Laat 10 minuten sudderen. Voeg er dan de tuinbonen en het citroensap aan toe. Laat nog 2 minuten doorkoken.
-
Breng verder op smaak met harissa, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en citroenzeste en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven