Gluten , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontpit de dadels. Pluk de korianderblaadjes, verscheur de grote exemplaren.
-
Verhit een scheut olijfolie in een gietijzeren pan en braad het vlees hierin goudbruin. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Voeg de ui en looksnippers toe en laat meestoven. Blus met de gevogeltefond en roer komijn en kaneel erdoor.
-
Schep de dadels en amandelen erdoor. Dek de pan af en laat op een laag vuur gaarstoven.
-
Breng op smaak met limoensap.
-
Werk af met geroosterde sesamzaadjes en bestrooi met verse koriander.
-
Serveer met couscous.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven