Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en snij de stengels in fijne plakjes. Pel de ui en snij fijn.
-
Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
-
Verwarm de olijfolie in een ruime pan. Fruit de ui- en selderstukjes zacht zonder ze te laten kleuren. Strooi de gemalen komijn erover en laat nog even meebakken.
-
Zet het vuur hoger en voeg de groentebouillon, tomatenstukjes en kikkererwten toe. Kruid met versgemalen zwarte peper. Laat 8 minuten doorkoken.
-
Voeg de snijbonen en het citroensap toe. Laat nog 2 minuten sudderen.
-
Werk af met versgehakte kruiden en de citroenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven