Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling
Spoel de rijst onder koud stromend water en doe in een kom.
-
Snij de dille fijn. Pel de look en duw door de pers. Pel de uien en snipper fijn. Voeg alles toe aan de rijst.
-
Bestrooi met peper, zout, kaneel, espelettepeper, koriander en kardemom. Kneed samen met het gehakt, de olijfolie, tomatenpuree door de rijst tot een egaal mengsel.
-
Was de courgettes en snij ze in 2 gelijke delen, laat de steelaanzet en uiteinden zitten.
-
Hol de courgettes voorzichtig uit met een lepeltje, zorg ervoor dat je geen gaatjes maakt in de schil.
-
Vul de courgettes met het mengsel tot iets onder de rand. Schik ze in een pot.
-
Verwarm de bouillon en roer de tomatenpuree erdoor.
-
Giet de bouillon bij de courgettes tot ze voor ¾ onderstaan. Dek de pot af en laat 30 à 40 min gaar stoven.
-
Bestrooi met de rest van de dille en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven