Maarmoel

Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg:
-
Kneed de bloem, boter, poedersuiker, het oranjebloesemwater, griesmeel en zout tot een stevig deeg. Laat het deeg minstens 1 u opstijven in de koelkast.
-
Vulling:
-
Mix de amandelen met de vijgenconfituur en het kaneelpoeder. Snij de dadels fijn, verwijder de pit en voeg toe aan de amandelen.
-
Strooi wat bloem op de tafel en rol het deeg uit.
-
Snij een cirkel uit het deeg en schik in het midden een beetje vulling. Vouw voorzichtig toe en schik in de gewenste vorm.
-
Verwarm de oven op 180°C en bak de vormen 20 à 25 min.
-
Laat afkoelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven