Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Breng een pan water aan de kook en kook de linzen in 15 à 20 minuten gaar. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes. Pel de ui en lookteentjes. Snipper de ui fijn en pers de teentjes look. Reinig de selderstengels en snij fijn.
-
Verhit een scheut olie in een pan en stoof hierin de uisnippers, selder, paprika en look. Voeg de tomatensaus toe en schep de linzen erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de lasagneblaadjes beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken op een schone doek.
-
Bedek de bodem van een ovenschaal met linzen – groentemix en bedek met lasagneblaadjes. Schep een volgende hoeveelheid linzen – groentemix erover. Schenk 1/3 van de opgewarmde champignonsaus erover. Dek af met lasagneblaadjes en herhaal tot alle ingrediënten op zijn.
-
Eindig met lasagneblaadjes met een laagje saus. Bestrooi met gemalen kaas. Bak goudbruin en gaar in 30 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven