Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Veggieballetjes:
-
Pel de look.
-
Doe de uitgelekte linzen, look, snede brood, ei, bloem, cayennepeper, noten en peterselie in een foodprocessor. Mix tot een dik beslag en plaats ± 1 u in de koelkast.
-
Maak kleine balletjes van het beslag.
-
Plaats de balletjes 30 min in de koelkast. Rol de balletjes door de panko.
-
Verhit de arachideolie en bak de balletjes goudbruin.Yoghurtdressing:
-
Meng de yoghurt met 1 el olijfolie en de fijngesneden bieslook. Kruid met peper en zout.Salade:
-
Blancheer de groene asperges en de sluimererwten enkele min.
-
Spoel de groenten onmiddellijk af met koud water om hun groene kleur te behouden.
-
Snij met een dunschiller repen van de courgette.
-
Versnipper de lente-ui.
-
Meng de courgette met de asperges, sluimererwten en lente-ui. Besprenkel met olijfolie.Afwerking:Verdeel de gebakken veggieballetjes over de salade. Werk af met de dressing en fijngesneden groene kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven