Laufabrauð

Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de melk en smelt de boter erin.
-
Meng de bloem met het zout, bakpoeder, de suiker, sesam- en venkelzaadjes.
-
Voeg de lauwe melk toe en laat 4 min kneden in de keukenrobot met de kneedhaak.
-
Laat het deeg 30 min rusten onder folie.
-
Verdeel het deeg in stukken van ± 50 g per stuk.
-
Rol schijven tot ± 1 mm dik van ± 20 cm Ø.
-
Snij het deeg in met kleine V-vorm. Werk snel, want het deeg droogt snel uit.
-
Verwarm arachideolie in een kookpot tot 175°C. Bak elke schijf deeg gedurende 1 min in de hete olie.
-
Laat afkoelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven