Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de melk en smelt de boter erin.

  2. 88e891b4165a0554818ae03061ed734e60b68df59365afe834a2e21ebfdb80d7.jpg

    Meng de bloem met het zout, bakpoeder, de suiker, sesam- en venkelzaadjes.

  3. 03c1f988d30006ca9a06c02ff99fcaf95780db1b86c0b5416b9c06e1efaba95e.jpg

    Voeg de lauwe melk toe en laat 4 min kneden in de keukenrobot met de kneedhaak.

  4. Laat het deeg 30 min rusten onder folie.

  5. ac973f798343855b0dbef3a10670c3be93502481cffefb315479a6b333082152.jpg

    Verdeel het deeg in stukken van ± 50 g per stuk.

  6. 70b49ded677815085761da001e266d58c08bdeb5e6d0dd4739401dfabe80cfaf.jpg

    Rol schijven tot ± 1 mm dik van ± 20 cm Ø.

  7. 615b93d4da133683272a81279e3171e4729ddaffb0e349ecd3960cf8fbfff3c1.jpg

    Snij het deeg in met kleine V-vorm. Werk snel, want het deeg droogt snel uit.

  8. d3618b8ac0d1060730d6cf50cde76c4edb2337e9be2f0aef7d337d2f31bc0284.jpg

    Verwarm arachideolie in een kookpot tot 175°C. Bak elke schijf deeg gedurende 1 min in de hete olie.

  9. Laat afkoelen en serveer.